Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-04@13:44:06 GMT

کابوس‌هاي مردي که مي‌خواست اولين باشد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۲۵۲۲۵

کابوس‌هاي مردي که مي‌خواست اولين باشد

گروه سینما و تلویزیون: هياهو و حواشي اولين فيلم بلند مهران مديري در چندروز گذشته آن‌قدر زياد بوده که بسياري، حتي آنهايي را که عادت به دنبال‌کردن خبرهاي اکران ندارند، متوجه «ساعت ٥ عصر» کرده است؛ حاشيه‌هايي پررنگ‌تر از متن که عمدتا ناشي از تقلاي بيش‌ازحد اين بازيگر- فيلم‌ساز براي تبديل‌شدن به «مرد اولين‌ها» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فيلم‌سازي در ٥٠ سالگي


به گزارشبولتن نیوز به نقل از روزنامه شرق، مهران مديري بازيگري است که در ميان‌سالي قصد کرد نخستين فيلم سينمايي‌اش را مقابل دوربين ببرد؛ مردي که بارها درباره‌اش از صفت «نابغه» استفاده شده است و به‌راستي نبوغش در طراحي آيتم‌ها و سريال‌هايي که طي ساليان توانست مخاطبان بسياري را با خود همراه کند، مثال‌زدني است. همه اينها مديري را به چهره‌اي آشنا و دوست‌داشتني براي مخاطبان تلويزيون بدل کرده. شايد به همين دليل غيبت چندساله او از رسانه ملي و راهي‌شدنش به شبکه نمايش خانگي، جاي خالي‌اش را بيش از پيش براي مخاطبانش آشکار کرد.

بيراه نيست اگر مديري را در عرصه طنز اين کشور در زمره کساني دسته‌بندي كنيم که توانست قواعد و چارچوب‌ها و گاه خطوط قرمز را جابه‌جا کند و تماشاگرانش را طي ساليان مختلف با گونه‌هاي مختلف کمدي آشنا کند و سبک خاص خودش را داشته باشد. اين ميل به اولين‌بودن هميشه با شخصيت وجودي مديري آميخته شده است و در رقابت با خودش، هرازچندگاهي چالشي را آغاز مي‌کند و شايد جدي‌ترين آن اجراي برنامه «دورهمي» بود که حواشي بسياري را به دنبال داشت.

برنامه شامگاه جمعه، ۳۰ تير دورهمي که با حضور روشنک عجميان برگزار شد، درواقع پاسخي بود به تمام اين حاشيه‌ها. در اين برنامه، «عجميان» درخواست کرد اين‌بار او از ميزبانش؛ يعني مديري سؤالاتي را مطرح کند. مديري در پاسخ به اين پرسش که بخشي از حرف‌هاي شما در قالب پلاتو کاملا سياسي و هدفمند است، گفت: «من از سال ۸۸ تا سال ۹۳ اصلا در تلويزيون نبودم و هيچ‌جا نقدي مطرح نمي‌کردم. در فضاي مجازي هم نبودم، پس چرا به من مي‌گويند که تو سال‌هاست انتقاد مي‌کني. من دو سال است که با ساخت برنامه درحاشيه و دورهمي به تلويزيون آمدم.

ديگران هم نقد مي‌کنند و حرف مي‌زنند، اما تا من يک حرفي مي‌زنم، هر دو جناح سياسي به من حمله مي‌کنند، درحالي‌که آنچه که من مي‌گويم مسائلي است که به ذهنم مي‌‌آيد». مديري ادامه داد: «من چيزهاي را که درباره مسائل اجتماعي و مشکلات مردم به ذهنم مي‌رسد مي‌گويم و وظيفه خودم مي‌دانم که آنها را بگويم زيرا تريبوني در اختيار دارم و بايد حرف مردم را در اين تريبون بگويم. اينکه از جايي خط مي‌گيرم يا از جايي به من گفته‌اند چنين حرف‌هايي بزنم يا تلويزيون به من گفته اين حرف‌ها را بگويم، اصلا صحت ندارد. اينکه من طرفدار يک جناح يا دشمن يک جناح ديگر هستم درست نيست. قرار است که همه تحمل داشته باشيم و انتقادپذير باشيم، هرچند برخي از کساني که اين حرف‌ها را مي‌شنوند، انتقادپذير نيستند و هرچه از دهانشان درمي‌آيد به من مي‌گويند، اما اگر قرار باشد من انتقاد کنم و شما انتقادپذير نباشيد، پس فرق بين من و شما چيست؟ من فقط مشکلات مردم را مي‌گويم».


هم‌زمان با اکران نخستين فيلم سينمايي مديري، اينفوگرافي جالبي از او در فضاي مجازي منتشر شده که به گوشه‌هايي از فعاليت‌هاي او اشاره مي‌کند:


*علاقه داشته زيست‌شناس شود، اما علت رياضيات در جهان را نمي‌داند!
*ممنوع‌الکاري در تمام رشته‌هاي هنري به دليل محبوبيت ساعت خوش در دهه ٧٠.
*قرار بود در ضيافت و سلطان بازي کند، اما ممنوع‌الکار شد.
*ديدار، اولين تجربه بازيگري او در سينما به کارگرداني محمدرضا هنرمند بود که توقيف شد.
*اولين تجربه خوانندگي او تيتراژ فيلم «هم‌نفس» بود و اين تجربه با گروه دارکوب ادامه پيدا کرد.
*اعتراض گسترده نهادهاي حامي پزشکان به درحاشيه.
*به مدت شش سال گوينده داستان شب راديو بود.
*سيگارکشيدن در نشست خبري فيلم ساعت پنج عصر
*انتقاد حاميان دولت از سخنان نيش‌دار او در دورهمي پس از انتخابات ٩٦ و...
تهيه‌کنندگان اين اينفوگرافي که جزء تيم کاري مديري هستند، از اين گزاره‌ها تحت عنوان «بخشي از اطلاعات جالبي» نام برده‌اند که از مديري منتشر شده است.


سيگارکشيدن در نشست خبري


مديري پس از سال‌ها تصميم گرفت نخستين فيلم سينمايي‌اش را مقابل دوربين ببرد. صحبت‌هايش در نشست رسانه‌اي فيلم که به‌يک‌باره در مقابل ده‌ها دوربين بدون مقدمه شروع به سيگارکشيدن کرد، مورد توجه بسياري از رسانه‌ها قرار گرفت و بارها در شبکه‌هاي اجتماعي بازنشر شد. صحبت‌هايش در اين نشست خبري تا حدي رويکرد او در ساخت نخستين فيلمش را نشان داد؛ فيلمي که تا حد زيادي از دغدغه‌هاي اين‌روزهايش نشئت مي‌گيرد و سال‌ها ايده‌اي در ذهنش براي تبديل‌شدن به يک فيلم سينمايي باقي مانده؛ فيلمي که طبق صحبت‌هاي مديري وسواس بسياري براي ساختش به خرج داده و در نهايت حاصل زحمت چندين‌ماهه او اين روزها بر پرده سينماست. بسياري از بازيگراني که سال‌ها با مديري همکاري کرده‌اند و حتي چهره‌هاي عرصه موسيقي در افتتاحيه خصوصي اين فيلم حضور داشتند و از اين مراسم به‌عنوان بزرگ‌ترين اکران خصوصي سينماي ايران نام برده شد، اما ظاهرا رکوردشکني مديري به اينجا ختم نشد؛ او و پخش‌کننده فيلمش، علي سرتيپي، برنامه‌هاي ديگري براي اکران اين فيلم در نظر گرفته‌اند.


طبق گفته روابط‌عمومي اين فيلم سينمايي، «ساعت ٥ عصر» رکوردهاي بيشترين تماشاگر، بيشترين سانس در يک سينما، بيشترين سانس در کشور، بيشترين سانس فوق‌العاده بامدادي، بيشترين فروش اينترنتي و بيشترين فروش روز اول اکران يک فيلم در سينماي ايران را شکسته است.


هرچند که از ابتداي اکران عمومي اين فيلم سينمايي حواشي ديگري نيز در فضاي رسانه‌اي خبرساز شد، ازجمله اينکه در سينما قدس به خبرنگاران و عکاساني که قصد تهيه گزارش از حضور مهران مديري را داشتند به شرط خريد بليت اجازه ورود داده شد يا اينکه بسياري از سالن‌هاي سينما در روز ابتدايي اکران، نسخه‌اي از فيلم براي نمايش در اختيار نداشتند، اما نکته‌اي که در اين ميان حائز اهميت است، ورود مهران مديري به دنياي سينما و برداشت‌هاي مختلف از تجربه نخست کارگرداني او در سينماست. بسياري تا به امروز «ساعت ٥ عصر» را ادامه آثار تلويزيوني مديري مي‌دانند و برخي ديگر از اين فيلم به‌عنوان فيلم شخصي او نام مي‌برند؛ فيلمي که نمي‌توان به آن به صرف فيلم طنز نگاه کرد و مديري اين‌بار نيز چالش ديگري را آغاز کرده است. قضاوت درباره اين اثر سينمايي در ابتداي اکران کمي زود است و بايد تا فروکش‌کردن حواشي اکران فيلم صبر کرد و برداشت‌هاي مختلف از رويکرد او در اين فيلم را با دقت بيشتري مرور کرد، اما نمي‌توان از اين نکته هم غافل شد که تأکيد بر اولين‌بودن، «رويداد هنر» را مخفي مي‌کند و اين به نظر، بزرگ‌ترين کابوس اين‌روز‌هاي مهران مديري است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۵۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت

 به گزارش تابناک، حتما قرار است که «پدر قهوه» ساخته شود، اما از نظر ساترا، مهران مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده و اخبار منتشرشده در فضای مجازی با موضوع تولید سریال «پدر قهوه» توسط مهران مدیری صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی است. شنیده شده که سریال «پدر قهوه» قصه مردی را روایت می‌کند که مافیای قهوه در ایران است.

خبر رسیده که این سریال جدید در مراحل پایانی پیش‌تولید قرار دارد و این در حالی است که ساترا می‌گوید هیچ مجوزی برای سریال صادر نشده.

یکی از پلتفرم‌ها سرمایه‌گذار اصلی سریال است و این سریال بعد از پایان کار در فیلم‌نت پخش می‌شود. مدیری مانند دیگر سریال‌هایش، در کار جدیدش بازی می‌کند و گفته می‌شود ژاله صامتی و سام درخشانی هم از دیگر بازیگران سریال هستند. عنوان «پدر قهوه» یکی دیگر از سریال‌های مدیری با عنوان «قهوه تلخ» را به یاد مخاطبان می‌اندازد، سریالی که در زمان پخش با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. ظاهرا این سریال هم طنز است. به‌احتمال زیاد خود کارگردان هم در این سریال مانند دیگر آثارش بازی خواهد کرد. این روز‌ها «اسکار» مهران مدیری بیننده زیاد دارد و توانسته از رئالیتی‌شو‌های محبوب شبکه نمایش خانگی باشد.

از «قهوه تلخ» تا «پدر قهوه»

اواخر دهه ۸۰ وقتی مهران مدیری با تلویزیون به بن‌بست رسید، سریال «قهوه تلخ» را برای شبکه نمایش خانگی ساخت. سال‌های ۸۹ و ۹۰ اوج داستان فروش سی‌دی‌های فیلم و سریال در سوپرمارکت‌ها بود و «قهوه تلخ» پرمشتری‌ترین محصول فرهنگی‌ای بود که در سوپرمارکت‌ها ارائه می‌شد، سریالی که بسیار دیده شد، ولی ناتمام ماندنش به‌دلیل اختلاف مدیری با سرمایه‌گذار، ضربه‌ای کاری به اعتماد مخاطب وارد کرد. پس از «قهوه تلخ» مدیری سریال‌های دیگری برای شبکه نمایش خانگی ساخت، سریال‌هایی، چون «ویلای من» که هیچ‌کدام نتوانستند موفقیت «قهوه تلخ» را تکرار کنند. دهه ۹۰ دهه بازگشت مدیری به تلویزیون بود و در این سال‌ها او را بیشتر به‌عنوان برنامه‌ساز دیدیم تا کارگردان سریال. البته مدیری در میانه‌های دهه ۹۰، فیلم سینمایی «ساعت پنج عصر» را هم کارگردانی کرد. او که سال‌ها با «دورهمی» میهمان خانه‌های مردم بود، حالا برنامه «اسکار» را در شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد و در تدارک سریال «پدر قهوه» است که هنوز مجوز ساترا را برای تولید نگرفته.

افتتاح کافه برای زدن بانک

سریال «پدر قهوه» که گفته می‌شود، اقتباسی از یک کمدی هالیوودی است ماجرای گروهی است که با تصور گران شدن قهوه، به قصد سرمایه‌گذاری و کسب سود، همه دار و ندار خود را صرف خریدن قهوه می‌کنند. در این میان امضای قراردادی میان ایران و کنیا، قیمت قهوه را به‌شدت پایین می‌آورد. راه‌حل انتخابی برای جبران مافات، زدن بانک است. به همین منظور مغازه کناری یک بانک انتخاب شده و به‌صورت صوری کافه‌ای تاسیس می‌شود؛ کافه‌ای که گردانندگانش، چون دغدغه کافه‌داری ندارند با مشتریان بدرفتاری می‌کنند؛ اتفاقی که باعث شهرت کافه در تهران می‌شود و حالا خیلی‌ها می‌خواهند به کافه‌ای بروند که در آن خبری از تکریم مشتری نیست. به این ترتیب کافه‌ای که برای زدن بانک راه‌اندازی شده، به شلوغ‌ترین کافه پایتخت تبدیل می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین
 

دیگر خبرها

  • فوتبال از دریچه فان؛ متس هوملس، کابوس مهاجمان
  • (ویدئو) جوزف کالینگر، قاتل زنجیره‌ای؛ مردی که می‌خواست خدا شود!
  • (ویدئو) جوزف کالینگر، قاتل زنجیره‌ای؛ مردی که پسرش را هم کشت!
  • ادامه روزهای کابوس‌وار مدافع عنوان قهرمانی در لیگ عربستان
  • رقص هماهنگ مهران مدیری و محمدرضا شریفی‌نیا در یک فیلم + ویدئو
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • مردی که قصد حمله به نتانیاهو را داشت بازداشت شد
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • تقلای جنایتکاران جنگی برای رهایی از کابوس بازداشت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!